Cuina de mercat amb una forta especialització en producte de primera qualitat, com la carn Roxa de Bou i el Peix Salvatge de Llotja, cuinats a la brasa de Carbó.
Actualment compta amb la col.laboració com a Xef executiu de Victor Lema, oferint plats tradicionals basats en la cuina catalana però amb un punt de creativitat.
Els clients no deixaran de trovar els clàssics com els ous estrellats, els cargols, les croquetes o varies opcions d’arrossos.
Mirant el futur i la demanda dels clients, cada vegada més, ofereix plats “Healthy”.

RESERVES ONLINE

Condicions de Reserves:

Disposem de dos torns (2 hores entre torns)
La seva reserva quedarà anul·lada passats 15 minuts en cas de no rebre notícies.
La reserva de 8 persones estan condicionades a una política de cancel·lació.
Les reserves en línia només són possibles fins a 20 persones, a partir de 20 persones agraïm que ens enviïn un correu electrònic per a la seva petició a reservasgranados@grupalba.com