MENÚS ALBA

MENÚ PAELLA

ENTRANTS
(a compartir)

Xopet de salmorejo
Cabdells amb anxoves i ventresca
Musclos al vapor

SEGON
Arròs del dia

POSTRES
Cafè o postres:
Pastís casolà
Gelat
Carpaccio de pinya

BODEGA
1 Ampolla de vi cada 2 pax / aigua

________________________________________

Preu: 32€

VÀLID DE DIMARTS A DIVENDRES MIGDIA I NIT

MENÚ TXULETA

ENTRANTS
(a compartir)

Els nostres ous clàssics estrellats
Cabdells amb anxoves i ventresca

SEGON
Txuleta de vaca vella amb guarnició i pebrots del piquillo

POSTRES
Cafè o postres:
Pastís casolà
Carpaccio de pinya
Gelat

BODEGA
1 Ampolla de vi cada 2 pax / aigua

________________________________________

Preu: 42€

VÀLID DE DIMARTS A DIVENDRES MIGDIA I NIT

MENÚ PEIX

ENTRANTS
(a compartir)

Amanida de tomàquet, ceba i alvocat
Musclos al vapor
Sonsos fregits

SEGON
Txuletón de turbot al forn, patata catalana i Santurce

POSTRES
Cafè o postres:

Pastís casolà
Gelat
Carpaccio de pinya

BODEGA
1 Ampolla de vi cada 2 pax / aigua

________________________________________

Preu: 37€

VÀLID DE DIMARTS A DIVENDRES MIGDIA I NIT

CELLER

Vinya Pomal Criança Centenari
Vol d’Ànima de Raimat Chardonnay
Vinya Pomal Rosat

MENÚ DEGUSTACIÓ

Aperitiu & Ostra La Belle Huître & Copa de Cava.
Foie mi-cuit amb poma caramel·litzada.
Tàrtar de tonyina Balfegó amb alvocat a la graella (+3€)
Ous estrellats amb Pernil D.O. Guijuelo.
Caneló de pollastre “Pota Blava” i carn rostida.
Calamarcets amb all i oli tebi i mongetes de Santa Pau
Mitjana de vaca vella amb guarnició de patates i pebrots del padró.

Postres:
Coulant de pastís de formatge.

Celler:
Copa de vi negre, blanc per persona i ampolla d’aigua.

________________________________________

Preu: 60€

MENÚ DEGUSTA

ENTRANTS
Sonsos fregits
Musclos de Roca al vapor
Ensalada russa
Wok de verdures de temporada saltades amb llet de coco i romesco
Amanida de ruca, pera, parmesà i dàtils
Ous estrellats clàssics o amb sobrassada
Tàrtar de tonyina Balfegó amb alvocat a la graella (+3€)
Salmorejo amb ou a baixa temperatura i pernil D.O. Guijuelo
Amanida de tomàquet, ventresca, ceba i alvocat

SEGONS
Arròs del dia
Steak tàrtar de vaca vella (+3€)
Filet de vaca vella, parmentier de patata i pebrots del piquillo (+3€)
Canelons de pollastre i vedella rostida
Corvina al forn amb patata, mantega, i kale
Calamarcets amb all i oli tebi i mongetes de Santa Pau
Tataki de salmó amb crema d’alvocat
Tataki de tonyina Bluefin Balfegó a la brasa amb salsa teriyaki i cremós de pinya (+4€)

POSTRES O CAFÈ
Pastís casolà
Gelat
Carpaccio de pinya amb mermelada de taronja

BEGUDA
1 copa de vi / canya / aigua / refresc

________________________________________

Preu: 23,90€

VÀLID DE DIMARTS A DIVENDRES MIGDIA

MENÚ DE GRUP

Per a més informació per als menús de grup que disposem enviï un mail a reservasgranados@grupalba.com