Cuina de mercat amb una forta especialització en producte de primera qualitat, com la carn Roxa de Bou i el Peix Salvatge de Llotja, cuinats a la brasa de Carbó.
Oferim plats tradicionals basats en la cuina catalana però amb un punt de creativitat.
Els clients no deixaran de trovar els clàssics com els ous estrellats, els cargols, les croquetes o varies opcions d’arrossos.
Mirant el futur i la demanda dels clients, cada vegada més, ofereix plats “Healthy”.

LA CARTA

Veure Carta

PER PICAR

  • Croquetes del Alba ( u) 2,10€
  • Pernil D.O Guijuelo 15€ ( ½) – 29€
  • Anxoves del Cantàbric ( u) 3,90€
  • Pebrots del Padró 9,50€
  • Pa de coca amb tomàquet 3,10€
  • Muscles en Cocotte 10,90€
  • Formatges variats 12€ ( 100gr) – 19€ (150gr)
  • Escalivada al carbó 9€
  • Salmorejo, amb picada de Pernil i ou de Guatlla 12€
  • Amanida Russa del Alba 5,50€ (1/2) – 9,90€
  • Amanida de Burrata i tomàquet 15€
  • Amanida d’ Espinacs, Mango, Maduixes i Gambetes. 12€
  • Salmó Marinat i Raiford. 14€
  • Tartar de Tonyina amb Algues i alvocat 12,90€ (1/2) -21,90€
  • Saltat de Bolets de temporada a la Brasa. 18€.
  • Cargols a la Gourmanda 10,90€ (1/2) – 17,90€
  • Micuit de Foie caramelitzat 16€
  • Pop amb papada i ou poché 17,90€
  • Saltat de verdures Eco de Temporada 12,90€
  • Ous estrellats clàssics 6€ (1/2) – 9,90€
  • Ous estrellats amb Formatge de cabra i espàrrecs 8,90€ (1/2) – 13,50€
  • Ous estrellats amb Gamba i Xoriço 8,90€ (1/2) – 13,50€
  • Ous estrellats amb Pernil D.O. Guijuelo 8,90€ (1/2) – 13,50€
  • Ous estrellats amb Foie i mantega de Tòfona 9,90€ (1/2) – 15,50€

CARNS NOBLES

  • Filet de Vedella amb Coca de ceps i Figues 13,90€ (1/2) – 25,90€
  • Mitjana de Vaca vella al pes amb guarnició 60€/kg
  • Cua de Bou farcit de Duxelle de Bolets i lingot de pinyons i espinacs 18€
  • Steak tartar de Bou Fumat i fet al moment 13,90€ (1/2) -23,50€
  • Carpaccio de Wagyu, parmesà i Ruca 16,90€
  • Hamburguesa del Alba 15,90€

ARROSSOS

  • Carxofes i gambes 22€
  • Paella del Alba 22€
  • Arròs Negre amb cigaletes i peix. 22€
  • Caldòs de Llagosta 35€

PEIXOS

  • Vieiras amb escuma de parmesà i Ponzu ( u) 5,50€
  • Cueta de Rap negre a la Santurce 28€
  • Mitjana de Rèmol a la Brasa 30€
  • Tataki de peix mantega i pic de gall 18€
  • Corvina a la Brasa i cansalada 23€
  • Ceviche de peix i xips de Yuca 15,90€Els nostres serveis al Balcó i a la terrassa tenen un cost adicional del 10%

RESERVES ONLINE

Condicions de Reserves:

Disposem de dos torns (2 hores entre torns)
La seva reserva quedarà anul·lada passats 15 minuts en cas de no rebre notícies.
La reserva de 8 persones estan condicionades a una política de cancel·lació.
Les reserves en línia només són possibles fins a 20 persones, a partir de 20 persones agraïm que ens enviïn un correu electrònic per a la seva petició a reservasgranados@grupalba.com